2011. szeptember 24., szombat

Elöljáróban

26 éves, eredetileg Szabolcs megyei lány vagyok, aki a budapesti multinál meglévő biztos állását franciaországi önkénteskedésre cserélte, a buliktól hangos nagyvárosi létet pedig vidékies nyugalomra.
Önkéntesként nem engedhetem meg magamnak az edzőtermi bérletet, viszont azt sem, hogy elhízzak, és elveszítsem a kondimat. Ezért most elkezdem a fegyenc edzést, mellette pedig futni fogok, mint régen. Jelenlegi súlyom 54 kg. Most IR diétát tartok, melyet sajna heti 1-2 alkalommal falási rohamok szakítanak meg.
A sport csak 18 éves korom óta érdekel. Több súlyvesztés és elhízás áll a hátam mögött, a legtöbb 68 kg, a legkevesebb 48 kg volt a 163 centimhez. A sport mindig is erősített és felemelt, testben és lélekben is. Általa naponta megismerhetem, legyőzhetem és megszerethetem önmagam

Nagy szerelmem a futás, és minden, ami súlyzóval kapcsolatos. Az alakformáló óráktól és DVD-ktől fokozatosan eljutottam az edzőterembe, majd személyi edzőhöz járásig, a testmozgás és a tudatosan felépített edzés közötti különbség felismeréséig. Próbáltam a Jiu-Jitsu-t, a jógát, a body art-ot, a pilatest, a step aerobic-ot, és 24 évesen a víziszonyomat is legyőztem, megtanultam úszni, szintén edző segítségével. Szeretnék még megtanulni valamilyen táncot, és tervezem egy személyi edzői képesítés megszerzését.

2 megjegyzés:

  1. Jó látni, hogy egy hölgy is csatlakozik hozzánk, fegyencedzés blogolókhoz :) Sok sikert és kitartást az edzésekhez!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, ez kedves:) Remélem, ha szemmel tartotok engem a blogon, akkor kevésbé fog alábbhagyni a kitartásom és a kezdeti lelkesedésem:)Neked is sok sikert!

    VálaszTörlés